E-mail Marketing

U wilt uw klanten regelmatig op de hoogte brengen van uw activiteiten? U heeft een aantrekkelijke promotie die u graag wilt delen? Geïnteresseerden kunnen intekenen voor een online nieuwsbrief op uw website, maar het ontbreekt u aan tijd? 

Textaurus biedt u een 'full option' e-mail marketingservice en verzorgt uw E-mail marketing campagne van A tot Z. 

Een e-mail uitsturen met uw persoonlijke boodschap is nog steeds een van de meest effectieve communicatiemiddelen om uw doel te bereiken. Textaurus helpt u graag om dit succesvol aan te pakken en op een doelgerichte en relevante manier te communiceren met uw ontvangers.

Textaurus staat in voor:

De volledige administratieve opzet van uw e-mail marketing campagne

Het aanmaken van een persoonlijke account, het uploaden van uw e-mailadressen, al dan niet opgedeeld in verschillende lijsten bv. volgens demografische gegevens.

De opmaak van de tekst die u wenst te communiceren

U bezorgt ons de nodige informatie en wij maken van de tekst een aantrekkelijk geheel en verfraaien het concept met beeldmateriaal naar uw keuze.

Het ontwerp van een template

In samenspraak met u ontwerpen we een template volgens uw huisstijl die u bovendien steeds opnieuw kunt gebruiken voor uw volgende online nieuwsbrieven.

​Het verzendklaar maken van uw e-mail nieuwsbrief

Eenmaal de online nieuwsbrief is afgewerkt, maken we hem verzendklaar en gaan we over naar de testfase waarbij u een voorbeeldexemplaar krijgt aangeleverd. Na uw goedkeuring wordt de nieuwsbrief verstuurd naar alle e-mailcontacten van uw keuze.

De follow-up

Wie heeft uw e-mail geopend, op welke links werden geklikt, wie heeft de nieuwsbrief gedeeld, wie heeft zich uitgeschreven? Via uw persoonlijke account kunt u uw e-mail marketing campagne opvolgen of wij bezorgen u na twee weken een update aan de hand van een rapportje.

De voordelen van onze formule:

  • U stuurt een nieuwsbrief uit wanneer u dit wenst.
  • U verliest geen tijd door zelf een nieuwsbrief in elkaar te knutselen. 
  • U verhoogt het contact met uw klanten.
  • U vergroot de klantentevredenheid en -loyaliteit.
  • Standaard template aangepast aan uw eigen huisstijl.
  • Uw online nieuwsbrief wordt gelinkt aan het e-mailadres van uw keuze.
  • Volledig volgens de regels van de e-mail marketing wetgeving.
  • Geen abonnementskosten. U betaalt per campagne.