Google Adwords: Verhoog uw online vindbaarheid!

Google Adwords

U wilt meer bezoekers naar uw website krijgen? U wilt naambekendheid creëren en nieuwe klanten binnenhalen? Kortom u wilt een (nog) zichtbaarder plaatsje veroveren binnen uw eigen marktdomein? Dan is online adverteren of SEA (Search Engine Advertising) iets voor u! Met Google Adwords, het advertentieprogramma van de meest toonaangevende zoekmachine, Google, verhoogt u niet alleen uw online vindbaarheid, maar genereert u ook naambekendheid en bereikt u potentiële klanten.

Als Google Partner en gecertificeerd SEA-expert beheert en optimaliseert textaurus uw online advertenties zodat u de gewenste resultaten behaalt.

U wenst een online advertentiecampagne te lanceren? U beheert al een Adwords campagne, maar die loopt niet naar wens of u bent een agentschap en u kunt momenteel wel wat extra hulp gebruiken bij het beheren van de campagnes van uw klanten? Contacteer textaurus voor een aanpak op maat!

U kunt bij ons terecht voor:

Het opzetten van een Adwords account

we gaan op zoek naar de juiste zoekwoorden die men gebruikt om op zoek te gaan naar uw product of dienst. We bundelen deze zoektermen, groeperen ze en koppelen ze vervolgens aan advertentieteksten die potentiële klanten aanspreken. Uiteraard hebben we vooraf een uitgebreid gesprek over uw doeleinden en verwachtingen en het advertentiebudget dat u wilt spenderen. We bepalen de te volgen strategie en maken uw campagne startklaar.

Het beheren en optimaliseren van uw Adwords campagne

Om het beste resultaat te behalen, is het nodig om uw campagne regelmatig te evalueren en optimaliseren. De markt wijzigt immers continu en dat heeft een weerslag op de zoekwoorden, de biedingen, de advertentieposities,.... Door op regelmatige tijdstippen uw campagnes te optimaliseren en bij te sturen, blijven we bij de pinken en ijveren we verder voor een maximaal rendement van uw online advertenties.

Follow up en een regelmatige update van uw Adwords campagne

Wanneer textaurus uw Adwords campagnes beheert en optimaliseert, krijgt u maandelijks een update van de evolutie van de campagnes. Daarbij krijgt u een overzicht van de acties die we ondernomen hebben en welke aanpassingen we hebben uitgevoerd om dit onderdeel van uw online marketing strategie verder te ontwikkelen.

 

Voordelen van Google Adwords:

  • Uw website ontvangt meer kwalitatieve bezoekers.
  • Uw naam- of merkenbekendheid groeit.
  • U bepaalt zelf het budget dat u wilt spenderen.
  • U betaalt enkel wanneer er op uw advertentie geklikt wordt.
  • De resultaten van uw campagne zijn onmiddellijk meetbaar.