Webteksten: Verleid uw websitebezoekers!

Webteksten

Een webgebruiker die voor het eerst op een site komt, scant en zapt de beeldtekst die hij ziet. Hij is ook bijzonder veeleisend. Het is daarom van groot belang dat uw webteksten de bezoeker prikkelen en zijn honger naar meer aanmoedigen. Hoe pakt u dit aan? Hoe geeft u uw website een prominente plaats op het World Wide Web? Vraag het ons! Webteksten schrijven is onze specialiteit. Wij creëren voor u ‘user-generated-content’.

SEO-webtekst

Wervende tekst, informerende tekst of een activerende tekst? Wie wilt u aanspreken en wat wilt u bereiken met uw site? Wij beantwoorden uw vragen met een sprankelende webtekst die blijft hangen en die uitnodigt tot meer.

Uw website bovendien hoog in de zoekresultaten van Google? Het kan met de juiste unieke en spitsvondige content. Google is immers dol op tekst. We gaan op zoek naar de zoekwoorden die voor uw site van belang zijn en maken er een mooi geheel van zodat niet alleen de bezoeker, maar ook Google uw website 'begrijpt'.  

 

MAAR OOK

SEO-analyse

Textaurus analyseert uw website op alle elementen die belangrijk zijn op vlak van SEO optimalisatie en giet dit in een 'hands-on' document zodat u meteen aan de slag kan. Uiteraard staan wij graag tot uw dienst om ons advies en onze aanbevelingen om te zetten in de praktijk en uw website SEO-vriendelijk(er) te maken. 

Sociale media

Weblogs, sociale netwerksites als Facebook, LinkedIn of diensten als Twitter worden massaal gebruikt door uw klanten. Een reden te meer om regelmatig iets te ‘posten’. Als het u aan tijd ontbreekt, kaarten wij graag via deze weg uw bedrijvigheid aan.

Usability advies

Wat vinden uw gebruikers van uw site? Navigeren ze makkelijk door de verschillende rubrieken? Is alles overzichtelijk? Zijn de teksten begrijpelijk? Textaurus kijkt het graag even voor u na. Wij bieden suggesties en passen uw teksten aan waar nodig.