Copywriting: Sprekende woorden, zinnen met een verhaal…

Copywriting

Een interview met de HR-verantwoordelijke uitschrijven voor uw personeelsblad, een onderwerp toelichten in een artikel, een persdossier opmaken voor uw evenement of een infobrochure over uw diensten? Wij zetten het voor u op papier met een verhelderende structuur, een vleugje humor - als dit binnen de context past - en zinnen die lezen als een trein.

WIJ BIEDEN

Artikels/reportages

Een vlotte tekst over uw product, dienst of onderwerp naar uw keuze? Een interview met een enthousiaste zaakvoerder of werknemer? Wij zetten het met plezier op papier voor uw klanten, personeel, leidinggevenden of geïnteresseerden.

Brochures/folders

Het communicatiemiddel bij uitstek om belangrijke informatie mee te delen aan uw publiek. Liefst met een tekst die de lezer aanspreekt. Extra aandacht gaat hier uit naar de stijl en de structuur van de tekst. Onze partners kunnen u ook begeleiden met de vormgeving en lay-out.

Direct mail

Een wervende tekst met de voordelen voor uw klanten op een rijtje. Hiermee trekt u alvast de aandacht van uw klanten en kunt u zelfs mogelijke prospects bekoren. Wij zoeken de link en werken het concept voor u uit.

Copywriting pur sang

Een creatieve slogan, een alleszeggende omschrijving van uw product of eerder een uitgebreid relaas? Wij zetten onze zintuigen op scherp voor een spitsvondige oneliner of een verhaal met overtuigingskracht.

MAAR OOK

Vertalingen & adaptaties

van het Engels, Frans of Duits naar het Nederlands.

Redigeren van teksten

Zelf een tekst geschreven, maar niet helemaal overtuigd? U vindt de juiste woorden niet? Textaurus leest uw teksten na en herschrijft waar nodig. Dit natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de boodschap die u wenst over te brengen naar uw publiek.