tekst met een attitude
hand

 

Wat fijn dat je even op mijn website komt kijken! Je merkt het, het is een oud beestje dat al lang niet meer voldoet aan de 'digitale verwachtingen' van vandaag. (toch vind ik hem nog steeds mooi, just my 2p).
Maar goed nieuws: er zit een nieuwe website in de pipeline! Ik blijf natuurlijk schrijven, maar ook ik ben door de jaren geëvolueerd. Zo heb ik gemerkt dat ik heel graag mensen help met goede teksten, maar ook met mijn kennis en ervaring (de teller staat ondertussen op 23 jaar!) zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen.
Ook de SEO-microbe heeft me onderweg ferm gebeten. En het een hangt natuurlijk samen met het ander. Mijn (vernieuwd) aanbod zal dan ook meer in die richting gaan (denk SEO-copywriting, maar ook SEO-coaching, enz.) Spannend allemaal, ook voor mij :-) Kan je niet wachten op de nieuwe website en wil je nu al weten wat de plannen zijn? Contacteer me! Some things never change, zoals mijn contactgegevens ;-). 

Tot snel!

PS: Al een klein tipje van de sluier: 'texTaurus' wordt 'texTaurus by Sandra'. Zo weet je al meteen wie je 'on the other side' treft.

 

 

Alles draait om schrijven en dit met de eigenschappen van een taurus: doordacht, solide, niet te stuiten, respectvol, een tikkeltje rebels en met de nodige power.

Onze opdrachtgevers? Kleine tot middelgrote ondernemingen, persbureaus, overheden, publieke organisaties, kortom u!

We hebben de ambitie om steeds over de eigen grenzen heen te kijken.

Zo kunnen we u het best van dienst zijn.

 

SEO webteksten

Tekst die de aandacht van uw bezoeker trekt èn houdt. Dat is het uitgangspunt voor een goede webtekst op uw site. Wij schrijven voor u een kwalitatief opgemaakte tekst volgens de regels van het vak.

Meer informatie

E-mail Marketing

Hebt u interessante topics, promoties, evenementen of andere items die u wilt delen met uw klanten? Het ontbreekt u echter aan tijd of u weet niet hoe er aan te beginnen? Textaurus verzorgt uw e-mail marketing campagne van A tot Z. 

Meer informatie

Copywriting

Een boeiend artikel, een informatieve brochure of een technisch verslag nodig? Elke opdracht is voor ons een uitdaging waarvoor wij – net zoals een ‘taurus’ tot het uiterste gaan.

Meer informatie

Google Adwords

U wilt de vindbaarheid van uw website verhogen en daarbij een specifieke doelgroep aanspreken? Met online adverteren helpen wij u - als Google Partner - meer geïnteresseerde bezoekers naar uw website te halen. 

Meer informatie
Onze klanten
Onze troeven
  • Teksten die beklijven & overtuigen
  • Een boodschap voor de juiste doelgroep
  • Een uniforme en vlotte schrijfstijl
  • Respect voor deadlines
  • Flexibiliteit & one stop shopping
  • 15 jaar schrijfervaring
Vraag uw offerte aan

U wilt een tekst laten schrijven voor uw website, brochure of magazine? Of u wilt zelf iets neerpennen, maar kunt hierbij wel wat hulp gebruiken?

Contacteer ons!

Ook wij zijn sociaal
  • Textaurus Facebook
  • Textaurus Twitter
  • Textaurus Google+
  • Textaurus Linkedin